Oferte Speciale

Oferte Speciale

UP TO

10% OFF

­čî× Promovare exclusiv─â pentru vara ­čî×

Rezerva╚Ťi direct prin intermediul site-ului nostru ╚Öi bucura╚Ťi-v─â de reduceri fantastice la ╚Öederea dumneavoastr─â cu noi ├«n aceast─â var─â. Utiliza╚Ťi codul SUMMER2023 pentru a beneficia de oferta special─â:

  • Sta╚Ťi p├ón─â la 5 nop╚Ťi: Ob╚Ťine╚Ťi o reducere de 5% la rezervare.
  • Sta╚Ťi 6 nop╚Ťi sau mai mult: Bucura╚Ťi-v─â de o generoas─â reducere de 10%.

P─âtrunde╚Ťi ├«n confortul apartamentelor noastre spa╚Ťioase, complet echipate ╚Öi cu aer condi╚Ťionat, amplasate convenabil ├«n centrul istoric al Sibiului. Experimenta╚Ťi servicii personalizate, cur─â╚Ťenie ╚Öi siguran╚Ť─â pe toat─â durata ╚Öederii, cu avantajul suplimentar al locurilor de parcarei garantate.

Pentru a rezerva, men╚Ťiona╚Ťi simplu codul SUMMER2023 ├«n linia de subiect a emailului de cerere a rezerv─ârii trimis la sales@cnluxurysuites┬ásau ├«n formularul Contact de pe site-ul nostru.

Transforma╚Ťi ╚Öederea dumneavoastr─â de var─â la Casa Nicolae ├«ntr-o experien╚Ť─â extraordinar─â. Rezerva╚Ťi acum ╚Öi crea╚Ťi amintiri de neuitat al─âturi de noi.

* Oferta este valabilă în disponibilităţii comerelor.

­čôŞ ├Ämp─ârt─â╚Öe╚Öte-╚Ťi Experien╚Ťa Casa Nicolae pe Instagram! ­čôŞ

D─â-ne tag @casanicolaeluxsuites ╚Öi arat─â-╚Ťi ╚Öederea de neuitat la Casa Nicolae. Las─â lumea s─â vad─â luxul ╚Öi confortul pe care l-ai experimentat!

ÔťĘ Inspir─â-i ╚Öi pe Al╚Ťii: ├Ämp─ârt─â╚Öe╚Öte-╚Ťi experien╚Ťa uimitoare la Casa Nicolae ╚Öi inspir─â c─âl─âtorii ├«n devenire.

ÔťĘ Conecteaz─â-te cu o Comunitate: Al─âtur─â-te comunit─â╚Ťii noastre de pe Instagram ╚Öi interac╚Ťioneaz─â cu c─âl─âtori cu interese similare.

ÔťĘ Apari╚Ťie ├«n Spotlight: Vom selecta post─âri captivante pentru a fi prezentate pe pagina noastr─â. D─â-ne follow pe Instagram @casanicolaeluxsuites, d─â-ne tag pe fotografii ╚Öi folose╚Öte #CasaNicolaeExperience.

Rezerv─â-╚Ťi acum urm─âtoarea ╚Öedere!

BE FEATURED!